Kınalı markasının temelleri 1972 yılında aile büyüklerinin Eminönü Yağ İskelesi mevkiinde peynir toptancılığına başlamasıyla atılmıştır. Ülkemizin kaliteli yöresel peynirlerinin ticareti ile uğraşırlarken 1998 yılında Gurme lezzetleri üretmek için kendi peynir üretim tesislerinin kurmuş ve geleneksel lezzetleri aynı çizgide üretmeye başlamışlardır.
1998 yılında Bolu’nun Göynük ilçesinde başlayan üretimimiz 2007 yılından itibaren Isparta’nın Gönen ilçesi organize sanayi bölgesinde devam etmektedir. Her geçen gün artan üretim kapasitemiz ile güller diyarı Isparta’da, Toros Dağları’nın temiz havasını soluyup yemyeşil yaylalarında otlayan ineklerimizin sütlerini topluyoruz. Sadece doğal maya ve tuz kullanarak elde edilen klasik peynirlerimiz 9-12 ay dinlendirilerek olgunlaştırılmaktadır. Sütlerimizin toplanmasından peynir üretimine kadar geçen her aşamada modern teknoloji ile geleneksel üretim birleştirilmiş; ürünlerimizin lezzeti hijyen, kalite ve gıda güvencesine saygılı yaklaşımımız ile taçlandırılmıştır.
Günlük 250 ton süt işleme kapasitesine sahip tesisimizde başlıca klasik beyaz peynir olmak üzere yöresel lezzetlerimizi üreterek sizlere gerçek peynir lezzetlerini ulaştırmaya çalışıyor ve geleneksel peynir tadını yaşatmaya devam ediyoruz.